Top 50 việc làm – Cơ hội tìm việc làm Đà Lạt cho tất cả mọi người!

Rate this post

Punë në Da Lat – Da Lat është një qytet turistik, ndaj tërheq shumë turistë nga e gjithë bota. Jo vetëm kaq, ky vend është edhe vendi i perimeve dhe luleve. Një fushë që ka shumë pika të forta për t’u shfrytëzuar. Prandaj, Da Lat ka gjithmonë shumë punë që kanë nevojë për mbështetje. Së bashku Diachiamthuc.vn Shiko 50 punët më të mira në Da Lat!

Punë në Da Lat

Punë në Da Lat

Mục lục ẩn
1 Punët Da Lat – një mundësi për të fituar para për studentët

Punët Da Lat – një mundësi për të fituar para për studentët

Siç e dini, Da Lat ka shumë profesione që kanë nevojë për burime të mëdha njerëzore. Sidomos industritë që lidhen me turizmin, bujqësinë, …. Por ku mund të gjejmë burime të mëdha njerëzore? Për shkak të festave dhe Tet, sasia e punës do të jetë krejtësisht e ndryshme nga ditët normale. Prandaj, do të ketë shumë Punë në Dalat Koha e pjesshme është shumë e përshtatshme për studentët që të punojnë me kohë të pjesshme dhe të fitojnë para për të mbuluar atë jetë.

Punë Da Lat - mundësi për të fituar para për studentët

Punët Da Lat – një mundësi për të fituar para për studentët

Ndihmoni me punët e shtëpisë

Ndihmë shtëpiake - Punë Da Lat

Ndihmë shtëpiake – Punë Da Lat

 • Kërkesat e përgjithshme: I pastër, i zoti, i ndershëm
 • Orari i punës: 07:30 – 11:30 çdo ditë
 • Marrëveshja e pagës
 • Sasia: 1

Shitet në dyqane komoditeti

Shitet në dyqane komoditeti

Shitet në dyqane komoditeti

 • Kërkesat e përgjithshme: Me kohë të plotë, të shkathët, komunikim të mirë,…
 • Marrëveshja e pagës
 • Sasia: 20 (Mashkull ose Femër)

Punonjësi i postës (Lam Ha)

Punonjësi i postës (Lam Ha)

Punonjësi i postës (Lam Ha)

 • Kërkesat e përgjithshme: Të diplomuar nga 18-30 vjeç, të shëndetshëm, të shkathët. Preferohen meshkujt.
 • Marrëveshja e pagës
 • Sasia: 1 (Mashkull ose Femër)

Shofer me patentë FC

Shofer me patentë FC - Punë Da Lat

Shofer me patentë FC – Punë Da Lat

 • Kërkesat e përgjithshme: Me përvojë dhe të kujdesshëm
 • Marrëveshja e pagës
 • Sasia: 1 (Mashkull)

Stafi i dërgesës me motoçikletë

Stafi i dërgesës me motoçikletë

Stafi i dërgesës me motoçikletë

 • Kërkesat e përgjithshme: Mashkull dhe femër, nga mosha 18 deri në 35 vjeç – Të shëndetshëm, të ditur në këtë fushë, të shkathët, të ndershëm dhe të përgjegjshëm. Keni një telefon celular duke përdorur sistemin operativ Android 5.0 ose më të lartë. Punon në: Da Lat City, Bao Lam, Bao Loc, Lam Ha, Bran, Di Linh, Duc Trong.
 • Marrëveshja e pagës
 • Sasia: 20

Asistent kuzhine, vjelja e perimeve, pastrimi

Asistent kuzhine, vjelja e perimeve, pastrimi

Asistent kuzhine, vjelja e perimeve, pastrimi

 • Kërkesat e përgjithshme: I pastër, i shkathët, hani dhe qëndroni, koha e punës nga 6 e mëngjesit deri në 17:30
 • Sasia: 12 (Mashkull ose Femër)
 • Pastrimi i dhomës, pastrimi i dyshemesë

Shitës – Jobs Da Lat

Shitës - Punë Da Lat

Shitës – Punë Da Lat

 • Kërkesat e përgjithshme: 1 ditë pushim në javë, me kohë të plotë ose me turne. Komunikim i shpejtë, i mirë.
 • Sasia: 4 (Mashkull ose Femër)
 • Kontabiliteti i Shitjeve

Stafi i restorantit

Stafi i restorantit

Stafi i restorantit

 • Kërkesat e përgjithshme: Orari i zyrës, drekë, 1 ditë pushim në javë.
 • Sasia: 10 (Mashkull ose Femër)

Shitja e produkteve për mbrojtjen e shëndetit

Shitja e produkteve për mbrojtjen e shëndetit

Shitja e produkteve për mbrojtjen e shëndetit

 • Kërkesat e përgjithshme: I shkathët, komunikim i mirë
 • Sasia: 5 (Mashkull ose Femër)

Punëtorët e kopshtit të luleve

Punëtorët e kopshtit të luleve

Punëtorët e kopshtit të luleve

 • Kërkesat e përgjithshme: Orari i punës nga ora 7:00 – 11:30, 12:00 – 15:30, paga 250k/ditë.
 • Sasia: 2 (Mashkull ose Femër)

Punëtor

Punëtor

Punëtor

 • Kërkesat e përgjithshme: Punë e palodhur në punë
 • Sasia: 20 persona (mashkull ose femer)

Hidroizolim praktik

Hidroizolim praktik

Hidroizolim praktik

 • Kërkesat e përgjithshme: stazh 1-mujor, orari i punës, 250k/ditë. Pasi periudha e pagës është më shumë se 300k/ditë, ka sigurim, …
 • Sasia: 4 (Mashkull)

Kontabilistët e shitjeve të ndërtimit njohin raportet tatimore

Kontabilistët e shitjeve të ndërtimit njohin raportet tatimore

Kontabilistët e shitjeve të ndërtimit njohin raportet tatimore

 • Kërkesat e përgjithshme: Të jetë i aftë në raportimin tatimor, orari i punës nga e hëna në të shtunë.
 • Sasia: 1 (Femër)

Recepsionist

Recepsionist

Recepsionist

 • Kërkesat e përgjithshme: Shkathtësi, pamje e bukur
 • Sasia: 1 (Femër)

Teknika

Teknika

Teknika

 • Kërkesat e përgjithshme: Diplomë e shkollës së mesme ose më e lartë
 • Sasia: 1 (Mashkull)

Mbledhja e abonentëve

Mbledhja e abonentëve

Mbledhja e abonentëve

 • Kërkesat e përgjithshme: Shkathtësi, ndershmëri
 • Sasia: 5 (Mashkull ose Femër)

Stafi teknik

Stafi teknik

Stafi teknik

 • Kërkesat e përgjithshme: Mashkull, i diplomuar në Elektronikë – Telekomunikacion i mesëm ose më i lartë. Ndershmëria është përgjegjëse.
 • Sasia: 3 (Mashkull)
Tham Khảo Thêm:  Cách xem phim John Wick theo thứ tự

Oficeri i Zhvillimit të Tregut (Da Lat/Duc Trong/Bao Loc)

Stafi i zhvillimit të tregut

Stafi i zhvillimit të tregut

 • Kërkesat e përgjithshme: Diplomuar nga shkolla e mesme ose më lart. Komunikim i mirë, i gatshëm për të mësuar.
 • Sasia: 5 (Mashkull ose Femër)

Drejtues i çerdhes

Drejtues i çerdhes

Drejtues i çerdhes

 • Kërkesat e përgjithshme: Shëndeti i palodhur, të paktën 1-2 vjet përvojë në të njëjtin pozicion, i ndershëm dhe i përgjegjshëm, … Mosha nga 25-40 vjeç.
 • Sasia: 1 (Mashkull)

Punonjës mashkull i inkubatorit të LDPT-së

Punonjës mashkull i inkubatorit të LDPT-së

Punonjës mashkull i inkubatorit të LDPT-së

 • Kërkesat e përgjithshme: I diplomuar në LDPT, mosha 18-35 vjeç, punëtor, entuziast, i përgjegjshëm, i aftë për të punuar jashtë orarit në sezonin e pikut – Përparësi kanë personat me angazhim afatgjatë.
 • Sasia: 2 (Mashkull)

Stafi i kërkimit dhe zhvillimit

Stafi i kërkimit dhe zhvillimit

Stafi i kërkimit dhe zhvillimit

 • Kërkesa të përgjithshme: Diplomimi në Bioteknologji, prioritet kanë studentët që kanë projekte kërkimore ose tezë diplomimi, janë të apasionuar pas kërkimit dhe punojnë në një mjedis laboratorik, kanë aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur, respektojnë rregulloret. procesi, disiplina, respektimi i sigurisë së informacionit .
 • Sasia: 1 (Mashkull ose Femër)

Stafi i transplantit të indeve

Stafi i transplantit të indeve

Stafi i transplantit të indeve

 • Kërkesat e përgjithshme: Të diplomuar në LDPT, të moshës 18-30 vjeç, preferohen njerëz punëtorë, vendas në provincën Lam Dong.
 • Sasia: 20 (Mashkull ose Femër)

Këshilltar shërbimi

këshilltar shërbimi

Mësoni Këshilltarin e Shërbimit

 • Kërkesat e përgjithshme: Mashkull i diplomuar nga shkolla e mesme ose më lart, i aftë për konsulencë teknike. Përvojë pune në një dyqan riparimi automjetesh. Përparësi do të kenë kandidatët me diplomë B2.
 • Sasia: 2 (Mashkull ose Femër)

Recepsionist

Recepsionist

Recepsionist

 • Kërkesat e përgjithshme: Pamje e bukur, komunikim i mirë, entuziast, i sinqertë, i shkathët
 • Sasia: 1 (Mashkull ose Femër)

Njeri i biznesit

Njeri i biznesit

Njeri i biznesit

 • Kërkesat e përgjithshme: Të ketë një laptop personal, të zellshëm, punëtor, komunikim të mirë. Përparësi kanë të rinjtë dinamikë që janë të apasionuar pas fitimit të parave.
 • Sasia: 15 (Mashkull ose Femër)

Drejtimi i mjetit me patentë

Drejtimi i mjetit me patentë

Drejtimi i mjetit me patentë

 • Kërkesat e përgjithshme: Jini të shëndetshëm, kujdes
 • Sasia: 10 (Mashkull)

Punë kontabiliteti dhe auditimi

Punë kontabiliteti dhe auditimi

Punë kontabiliteti dhe auditimi

 • Kërkesa të përgjithshme: Kini kujdes me librat
 • Sasia: 2 (Mashkull)

Stafi i shërbimit me kohë të plotë

Stafi i shërbimit me kohë të plotë

Stafi i shërbimit me kohë të plotë

 • Kërkesat e përgjithshme: Shkathtësi
 • Sasia: 2 (Mashkull ose Femër)

Zv/kuzhinier

Zv/kuzhinier

Zv/kuzhinier

 • Kërkesat e përgjithshme: I pastër, i shkathët
 • Sasia: 5 (Mashkull ose Femër)

Shitës, kërkim informacioni

Shitës, kërkim informacioni

Shitës, kërkim informacioni

 • Kërkesat e përgjithshme: I shkathët, komunikim i mirë
 • Sasia: 6 (Mashkull ose Femër)

Larja e enëve, mbledhja e perimeve

Larja e enëve, mbledhja e perimeve

Larja e enëve, mbledhja e perimeve

 • Kërkesat e përgjithshme: Punë me turne ose me kohë të plotë
 • Sasia: 5 (Mashkull ose Femër)

Këshilltar shërbimi – piktor – konsulent shitës – recepsionist – kontabilist – mirëmbajtje shtëpie

Këshilltar shërbimi – piktor – konsulent shitës – recepsionist – kontabilist – mirëmbajtje shtëpie

 • Kërkesat e përgjithshme: Aktiv në punë
 • Sasia: 20 (Mashkull ose Femër)

Kredi – Da Lat Jobs

Kredi - Da Lat Jobs

Kredi – Da Lat Jobs

 • Kërkesat e përgjithshme: Nuk ka borxh të keq, i trajnuar para punës
 • Sasia: 5 (Mashkull ose Femër)

Puna e përgjithshme në dhomën e fidanëve

Puna e përgjithshme në dhomën e fidanëve

Puna e përgjithshme në dhomën e fidanëve

 • Kërkesat e përgjithshme: Femër, nën 50 vjeç, me shëndet të mirë
 • Sasia: 5 (Femra)
Tham Khảo Thêm:  Top 20 Khách sạn gần chợ đêm Phú Quốc view đẹp, giá ưu đãi

Stafi teknik i spa

Stafi teknik i spa

Stafi teknik i spa

 • Kërkesat e përgjithshme: Të kenë pamjen e jashtme, lartësia nga 1m57 e më shumë, përparësi kanë të rinjtë, të sapodiplomuarit.
 • Sasia: 6 (Femra)

Shërbime spa këshilluese për arkëtarin e biletave

Shërbime spa këshilluese për arkëtarin e biletave

Shërbime spa këshilluese për arkëtarin e biletave

 • Kërkesat e përgjithshme: Preferoni të keni pamje të mirë, të keni përvojë në konsulencë dhe shitje shërbimesh spa
 • Sasia: 1 (Femër)

Stafi i operatorit

Stafi i operatorit

Stafi i operatorit

 • Kërkesat e përgjithshme: Zër i lehtë për t’u dëgjuar
 • Sasia: 5 (Mashkull ose Femër)

Asistent evropian i kuzhinës – Punë Da Lat

Asistente evropiane e kuzhinës - punë Da Lat

Asistent evropian i kuzhinës – Punë Da Lat

 • Kërkesat e përgjithshme: I pastër, i shkathët
 • Sasia: 2 (Mashkull ose Femër)

Punonjës të pakualifikuar që kujdesen për orkide + punëtorë sezonalë

Punonjës të pakualifikuar që kujdesen për orkide + punëtorë sezonalë

Punonjës të pakualifikuar që kujdesen për orkide + punëtorë sezonalë

 • Kërkesat e përgjithshme: Mëngjes, drekë dhe akomodim falas. Puna nga e hëna në të shtunë.
 • Sasia: 35 (Mashkull ose Femër)

Kontabilist i Përgjithshëm – Punë Da Lat

Kontabilist i Përgjithshëm - Punë Da Lat

Kontabilist i Përgjithshëm – Punë Da Lat

 • Kërkesat e përgjithshme: Kolegji mashkull, femër me përvojë 2 vite e lart, paga e diskutueshme.
 • Sasia: 2 (Mashkull ose Femër)

Pritja Administrative

Pritja Administrative

Pritja Administrative

 • Kërkesat e përgjithshme: Pamje e bukur, aftësi të mira komunikuese, njohje e kompjuterit të zyrës.
 • Sasia: 1 (Mashkull ose Femër)

Mbikëqyrja e logjistikës – Punë Da Lat

Mbikëqyrësi i Logjistikës - Da Lat Jobs

Mbikëqyrja e logjistikës – Punë Da Lat

 • Kërkesat e përgjithshme: Aktiv në punë
 • Sasia: 2 (Mashkull)

Koordinatori i mallrave – personeli i dërgesës

Koordinatori i mallrave – personeli i dërgesës

Koordinatori i mallrave – stafi i dërgesës4

 • Kërkesat e përgjithshme: Aktiv në punë
 • Sasia: 4 (Mashkull ose Femër)

Junk për të qëndruar – Punë Da Lat

Punë për të qëndruar - Punë Da Lat

Junk për të qëndruar – Punë Da Lat

 • Kërkesat e përgjithshme: I pastër, i shkathët
 • Sasia: 1 (Femër)

Stafi i dërgesës

Stafi i dërgesës

Stafi i dërgesës

 • Kërkesa të përgjithshme: Kujdes në punë
 • Sasia: 50 (Mashkull ose Femër)

Menaxhim – Punë Da Lat

Menaxhim - Punë Da Lat

Menaxhimi – Punë Da Lat

 • Kërkesat e përgjithshme: Mashkull dhe femër me diplomë fakulteti ose më të lartë drejtimi restorant, hoteleri, menaxhim biznesi, turizëm, komunikim anglez, mosha 25 vjeç e lart.
 • Sasia: 2 (Mashkull ose Femër)

Kamariere

Shërbim restoranti - Punë në Da Lat

Shërbim restoranti – Punë në Da Lat

 • Kërkesat e përgjithshme: Fuqia punëtore femër me shëndet të mirë, komunikim i mirë, punë me turne, mosha 18 vjeç e lart
 • Sasia: 2 (Femra)

Recepsionist, personel i mirëmbajtjes, personel i restorantit

Kjo është Punë në Dalat Rekrutimi i rregullt në Da Lat

Recepsionist, personel i mirëmbajtjes, personel i restorantit

Recepsionist, personel i mirëmbajtjes, personel i restorantit

 • Kërkesat e përgjithshme: Mashkull dhe femër të diplomuar 12/12. Komunikim i shpejtë, i mirë.
 • Sasia: 10 (Mashkull ose Femër)

Epilogu

Më sipër janë top 50 Punë në Dalat Sugjerime për ata që kërkojnë punë në këtë vend. Shpresoj që ky artikull t’ju ndihmojë të gjeni një punë që është e duhura për ju. Ju uroj çdo sukses në rrugën tuaj. Faleminderit që ndiqni artikullin tonë.

Pyetje të shpeshta në lidhje me punën në Dalat

Çfarë është një punë me kohë të pjesshme në Da Lat Diachiamthuc?

Shërbimi i restorantit, Stafi i dërgesës, Larja e enëve, vjelja e perimeve, Punonjësit e kopshtarisë, Asistentët e kuzhinës, vjelja e perimeve, pastrimi, mirëmbajtja e shtëpisë, shitjet në dyqane komode, …

Punë në orar zyre?

Recepsionist, shoqërues i dhomës, stafi i restorantit, Menaxheri, Stafi i dërgesave, mbikëqyrësi i logjistikës, recepsionistja administrative, shërbime spa këshilluese për arkëtarin e biletave,…

Cilat punë në Da Lat hulumtojnë fidane?

Stafi mashkull i Laboratorëve të Fidanishteve, Stafi i Kërkimit dhe Zhvillimit, Menaxheri i Fidanishtes, Kopshtari i Luleve, Punëtor i Përgjithshëm në dhomën e fidanëve etj.


Vlerësoni këtë postimCảm ơn bạn đã đọc bài viết Top 50 việc làm – Cơ hội tìm việc làm Đà Lạt cho tất cả mọi người! . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Rate this post

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết tại Cakhia TV trang web cập nhật link xem trực tiếp bóng đá lớn nhỏ trên khắp hành tinh, nơi bạn thoả mãn niềm đam mê với trái bóng. Chất lượng đường truyền trực tiếp ổn định, dàn bình luận viên chuyên nghiệp và sôi động, tốc độ cao, truyền tải nhanh nhất trong tất cả các trang web xem bóng đá online. Chần chờ gì nữa truy cập ngay Cà khịa TV để thưởng thức bóng đá đỉnh cao thôi !

Tham Khảo Thêm:  Liệt kê Top 10 hãng taxi Nha Trang uy tín, chất lượng

Related Posts

Bỏ túi top 11 quán nhậu quận 10 chill chill, menu mồi bén

Pub i rrethit 10 – Pas një dite të lodhshme pune ose një fundjave, dëshironi të rrini me miqtë, por nuk e dini se cilat pijetore janë…

Top 10 quán lẩu bò quận 10 ngon chuẩn vị, vừa túi tiền

Lẩu Bò Quận 10 – Các bạn lẩu bò thân mến! Hôm nay, Diachiamthuc.vn Mình viết bài này để tổng hợp thông tin về những quán lẩu…

Top 20 quán ăn tối quận 10 ngon, hấp dẫn nhất bạn cần lưu lại

Quán ăn tối quận 10 – Nếu vô tình bị cuốn hút với nếp sống Sài Thành và lạc hồn vào thiên đường ẩm thực món ngon Quận…

Điểm danh top 20 Nhà hàng quận 10 menu đa dạng, view thoáng

Nhà hàng quận 10 – Hình như ở quận 10 có rất nhiều nhà hàng ngon, nổi tiếng khiến các bạn khó có thể đưa ra quyết…

Top 19 quán ăn trưa Quận 10 ngon, hấp dẫn, đông khách nhất

Quán ăn trưa quận 10 – Nếu vô tình lạc vào con đường ẩm thực tại Quận 10 ở Sài gòn và đang băn khoăn không biết…

Top những nhà hàng Gia Nghĩa Đắk Nông với món ăn cực đỉnh

Nhà hàng Gia Nghĩa Đắk Nông – Nếu bạn đang đau đầu khi phải tìm địa điểm tổ chức tiệc liên hoan, sinh nhật hay tiệc cưới…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *