Bến xe Đà Lạt và những cẩm nang cần biết khi đi du lịch

Rate this post

Stacioni i autobusëve në Dalat Lam Dong konsiderohet si një nga provincat me një nivel mjaft të spikatur të zhvillimit të turizmit në Malësitë Qendrore Jugore. Ky vend po shfrytëzon dhe transporton vazhdimisht pasagjerë nga linjat që lidhin 3 rajone në të gjithë vendin.

Stacioni i autobusëve në Dalat

Stacioni i autobusëve në Dalat

Stacioni i autobusëve Da Lat është zhvilluar në një nga stacionet e dyta më të mëdha të autobusëve në vend. Krahas zhvillimit sipas nevojave të udhëtimit të turistëve, stacioni i autobusëve Da Lat ka shumë udhëtime jashtëzakonisht të larmishme. Le të Diachiamthuc.vn Ndiqni artikullin për të ditur më shumë![Toc]

Paraqitje e përgjithshme rreth stacionit të autobusëve Dalat

Stacioni i autobusëve në Dalat i njohur si një nga stacionet e autobusëve ndërqytetës me një dendësi trafiku mjaft të dendur. Krahas nevojave të larta zhvillimore të turistëve, stacioni i autobusëve është ndërtuar shumë vite më parë dhe po zgjerohet vazhdimisht. Jo vetëm duke u shërbyer turistëve që vijnë në Da Lat për të vizituar dhe udhëtuar. Aktualisht, stacioni i autobusëve Da Lat është gjithashtu një vend tregtimi dhe i shërben nevojave të udhëtimit të njerëzve në rajonet e Veriut, Qendrore dhe Jugore.

Paraqitje e përgjithshme rreth stacionit të autobusëve Dalat

Paraqitje e përgjithshme rreth stacionit të autobusëve Dalat

Vendndodhja: Stacioni i autobusëve Dalat ndodhet në qendër të qytetit Da Lat
Rrugët: Stacioni i autobusëve Da Lat lidhet me rrugë të rëndësishme në qytet, si dhe me rrugë drejt provincave të tjera.
Udhëtimet me makinë: Stacioni i autobusëve Dalat ka shumë autobusë që nisen në periudha të ndryshme të ditës
Automjetet: Në stacionin e autobusëve Da Lat, ka shumë lloje të ndryshme automjetesh, nga makinat e pasagjerëve deri te limuzinat…
Aplikimet: Në stacionin e autobusëve, ka shumë objekte si restorante, dyqane komoditeti, dhoma pritjeje, tualete, duke u siguruar klientëve një udhëtim të përshtatshëm dhe të rehatshëm.
Tarifa: Tarifat në stacionin e autobusëve Da Lat shpesh janë të përshtatshme për xhepin e shumë njerëzve

KUJDES: TOP 112 atraksionet turistike të reja tërheqëse Da Lat që nuk duhen humbur

Vendndodhja e stacionit të autobusëve Dalat

Stacioni i autobusëve ndodhet shumë afër qendrës së Da Lat dhe është ndërtuar mjaft hapësirë ​​dhe njihet si simbol i kësaj toke me mijëra lule. Duke vendosur këmbën në Da Lat, vizitorët duhet të lëvizin vetëm rreth 3 km për të arritur në qendër të Da Lat.

Lehtësia e udhëtimit

Përveç kësaj, stacioni i autobusit është gjithashtu shumë afër adresave të famshme të kuzhinës, nuk keni nevojë të udhëtoni shumë larg, por do të ketë ende gatime të shijshme gati për t’u shërbyer.

Vendndodhja e stacionit të autobusëve Dalat

Vendndodhja e stacionit të autobusëve Dalat

Shumëllojshmëria llogaritet edhe në bazë të pjesës së përparme të automjetit, këtu ju keni krejtësisht zgjedhje të ndryshme për secilin segment të klientit, limuzina apo autobusi janë shumë të larmishëm. Edhe këtu nisjet janë mjaft të dendura, duhet thënë se ka shumë udhëtime, ndaj vizitorët nuk kanë frikë të kalojnë shumë kohë duke pritur. Ne mund të organizojmë dhe ndryshojmë plotësisht orarin sipas nevojave tona.

Siguria në stacionin e autobusëve

Përveç kësaj, ky vend është mjaft i famshëm për nivelin e tij të sigurisë në vendet e mbushura me njerëz. Orari i udhëtimeve me autobus është i dendur, kështu që stacioni i autobusëve është rregulluar që të ruhet mjaft rreptësisht. Vjedhja dhe shitblerja janë shumë të rralla këtu.

Siguria në stacionin e autobusëve

Siguria në stacionin e autobusëve

Stafi i biletave është gjithashtu shumë i përkushtuar për të shërbyer dhe zakonisht sportelet e biletave do të jenë në dispozicion 24/7, kështu që vizitorët që duan të ndryshojnë orarin e tyre në mënyrë të papritur, nuk kanë frikë të kenë probleme dhe të humbasin kohë.

Informacioni i Kontaktit:

  • Adresa: Nr. 01 To Hien Thanh, Ward 3, Da Lat City, Lam Dong Province
  • Numri i telefonit: 033585858

Rrugët e autobusit që nisen nga stacioni i autobusëve ndërqytetës Da Lat

Bazuar në dendësinë e mbulimit të turistëve që vijnë në Da Lat, një përqindje e madhe janë nga jugu dhe perëndimi i lumit. Prandaj, linjat e autobusëve në këtë zonë janë shumë të larmishme me deri në 10 udhëtime në ditë. Turistët janë plotësisht proaktivë në organizimin e një itinerari më specifik udhëtimi.

Rrugët e autobusit që nisen nga stacioni i autobusëve ndërqytetës Da Lat

Rrugët e autobusit që nisen nga stacioni i autobusëve ndërqytetës Da Lat

Përveç kësaj, është e pamundur të injorohen transfertat nga qendra e kryeqytetit Hanoi dhe udhëtimet nga rajoni qendror fokusohen në provincat kryesore të zhvillimit të turizmit.

Rrugët e autobusëve për në provincat qendrore

Jo vetëm që numri i turistëve që udhëtojnë nga provincat e tjera në Da Lat për të vizituar është i dendur, por mund të shohim edhe një numër të madh turistësh që udhëtojnë në udhëtimin nga stacioni i autobusëve të Da Lat në krahina të tjera.Malësitë Qendrore Jugore janë gjithashtu shumë të larmishme.

Rrugët e autobusëve për në provincat qendrore

Rrugët e autobusëve për në provincat qendrore

Sepse Malësia Qendrore dhe Lam Dong janë dy provinca që fokusohen në zhvillimin e turizmit të rajonit dhe dendësia e lartë e turistëve vijnë këtu. Midis tyre mund të përmenden autobusët e shquar të shërbimit si Phuong Trang, Thuan Thao, … të gatshëm për të plotësuar të gjitha nevojat e udhëtimit të turistëve afër dhe larg.

Phuong Trang

Phuong Trang

Më poshtë është informacioni për operatorët e autobusëve me rrugë drejt provincave të vendosura përgjatë Autostradës Kombëtare 1A. Nëse keni nevojë të shkoni në provinca të tilla si Quang Nam, Da Nang, Binh Dinh, etj., mund t’i referoheni plotësisht informacionit në lidhje me garazhin më poshtë.

garazhe me rrugë drejt provincave të vendosura përgjatë Autostradës Kombëtare 1A

garazhe me rrugë drejt provincave të vendosura përgjatë Autostradës Kombëtare 1A

HINT: 19 vendet më të bukura të regjistrimit në Da Lat “heartbreak”

Lista e çmimeve të linjave të autobusëve për në provincat jugore

Garazh

Itinerari

Garazh Phuong Trang

Koha e shfaqjes: 07:00 – 16:00

Ora e mbërritjes: 11:00 – 20:00

Lam Dong – Khanh Hoa

Garazhi i kafenesë Hanh

Koha e shfaqjes: 7:30 – 12h

Ora e mbërritjes: 11:30 – 16h

Lam Dong – Nha Trang

Stacioni i autobusëve turistik Sinh

Koha e shfaqjes: 7:30 – 13h

Ora e mbërritjes: 11:30 – 17h

Lam Dong – Nha Trang

Garazh TM Brother

Koha e shfaqjes: 12:30

Ora e mbërritjes: 17:30

Lam Dong – Nha Trang

Garazh Nam Phuong

Koha e shfaqjes: 13h

Ora e mbërritjes: 16:30

Lam Dong – Nha Trang

Garazh Thuan Thao

Koha e shfaqjes: 7h

Ora e mbërritjes: 15:30

Lam Dong – Tuy Hoa Phu Yen

Garazh Thanh Thuy

Koha e shfaqjes: 14h

Ora e mbërritjes: 4:30

Lam Dong – Nha Trang – Phu Yen – Binh Dinh – Da Nang

Garazh Tuan Anh

Koha e shfaqjes: 5 e mëngjesit – 6 pasdite

Ora e mbërritjes: 15:00 – 16:00

Lam Dong – Gia Lai – Dak Lak

Garazh

Itinerari

Garazh Phuong Trang

Koha e shfaqjes: 07:00 – 16:00

Ora e mbërritjes: 11:00 – 20:00

Lam Dong – Khanh Hoa

Garazhi i kafenesë Hanh

Koha e shfaqjes: 7:30 – 12h

Ora e mbërritjes: 11:30 – 16h

Lam Dong – Nha Trang

Stacioni i autobusëve turistik Sinh

Koha e shfaqjes: 7:30 – 13h

Ora e mbërritjes: 11:30 – 17h

Lam Dong – Nha Trang

Garazh TM Brother

Koha e shfaqjes: 12:30

Ora e mbërritjes: 17:30

Lam Dong – Nha Trang

Garazh Nam Phuong

Koha e shfaqjes: 13h

Ora e mbërritjes: 16:30

Lam Dong – Nha Trang

Garazh Thuan Thao

Koha e shfaqjes: 7h

Ora e mbërritjes: 15:30

Lam Dong – Tuy Hoa Phu Yen

Garazh Thanh Thuy

Koha e shfaqjes: 14h

Ora e mbërritjes: 4:30

Lam Dong – Nha Trang – Phu Yen – Binh Dinh – Da Nang

Garazh Tuan Anh

Koha e shfaqjes: 5 e mëngjesit – 6 pasdite

Ora e mbërritjes: 15:00 – 16:00

Lam Dong – Gia Lai – Dak Lak

Tham Khảo Thêm:  Cách tự động cập nhật chương trình cơ sở trên Vizio Soundbar

Me një nivel shërbimi mjaft të trashë të udhëtimeve me autobus, vizitorët kanë absolutisht zgjedhje të përshtatshme për udhëtimin e tyre.

Rruga e autobusit nga stacioni i autobusëve Dalat në provincat jugore

Më e spikatura dhe e larmishme midis linjave të autobusëve në të tre rajonet duhet të jetë itinerari për në provincat jugore. Ky vend është pika e nisjes për miliona turistë çdo vit dhe studentë, studentë dhe punëtorë që punojnë larg shtëpisë. Kjo linjë autobusi ka një kapacitet të madh dhe mbulim mjaft të dendur. Pra, kjo rrugë është mjaft e larmishme dhe orari është i përditësuar me më shumë zgjedhje.

Rruga e autobusit nga stacioni i autobusëve Dalat në provincat jugore

Rruga e autobusit nga stacioni i autobusëve Dalat në provincat jugore

Jo vetëm që u shërben turistëve me nevoja udhëtimi në të gjithë rajonin, por stacioni i autobusëve Da Lat është gjithashtu i larmishëm me shërbime mjaft të mëdha mallrash. Nëse keni nevojë për të transportuar mallra, mund të kontaktoni plotësisht garazhet e mëdha dhe të vogla këtu për ndihmë.

LEXO MË SHUMË: Adresat kryesore #10 për marrjen me qira të makinave në Da Lat dhe gjërat që duhet të dini

Lista e çmimeve të linjave të autobusëve për në provincat jugore

Garazh

Itinerari

Phuong Trang

Koha e shfaqjes: 07:00 – 19:00

Ora e mbërritjes: 19h – 7h

Stacioni i autobusit Lam Dong – Hung Vuong Can Tho

Tuan Hiep

Koha e shfaqjes: 12h

Ora e mbërritjes: 6 pasdite

Stacioni i autobusit Lam Dong – Ca Mau

Citadelja e Grejpfrutit

Koha e shfaqjes: 07:00 – 20:00

Ora e mbërritjes: 15:30 – 4:30

Lam Dong – Stacioni i autobusit 91B Can Tho

Vu Linh

Koha e shfaqjes: 22:30

Ora e mbërritjes: 7:30

Lam Dong – Stacioni i Autobusëve Mien Dong

TM Vëllai

Koha e shfaqjes: 13h

Ora e mbërritjes: 20h

Lam Dong – Bordi i Drejtorëve

Xuan Hung

Koha e shfaqjes: 22:30

Ora e mbërritjes: 7:30

Lam Dong – Bordi i Drejtorëve

Thuan Hung

Koha e shfaqjes: 4:30

Ora e mbërritjes: 15:00

Lam Dong – Stacioni i autobusëve Ben Tre / Stacioni i autobusëve Thuan Phu

Vu Linh

Koha e shfaqjes: 5:30 – 21h

Ora e mbërritjes: 12:30 – 4h

Stacioni i autobusit Lam Dong – Bac Lieu

Zoti Tuyen

Koha e shfaqjes: 5:30 – 22h

Ora e mbërritjes: 11:30 – 18:00

Lam Dong – Go Vap Office

Minh Thoi

Koha e shfaqjes: 10:20

Ora e mbërritjes: 15:20

Lam Dong – Bordi i Drejtorëve

Djali Hai

Koha e shfaqjes: 10:00 – 15:00

Orari i mbërritjes: 15h – 20h

Lam Dong – Bordi i Drejtorëve

Tuan Thuy

Koha e shfaqjes: 12h – 13:30

Ora e mbërritjes: 15:30 – 17h

Lam Dong – Bordi i Drejtorëve

Thao Trang

Koha e shfaqjes: 11:00

Ora e mbërritjes: 14h

Lam Dong – Bordi i Drejtorëve

Xuan Hung

Koha e shfaqjes: 07:00 – 19:00

Ora e mbërritjes: 19h – 7h

Lam Dong – Rruga Kombëtare 20 – Autostrada Kombëtare 1A – Autostrada Kombëtare 13 – Stacioni i Energjisë Saigon

Hoang Hai Quan

Koha e shfaqjes: 16h

Ora e mbërritjes: 6 pasdite

Lam Dong – Stacioni i autobusëve Rach Soi Kien Giang

Thao Hong

Koha e shfaqjes: 4:30

Ora e mbërritjes: 15:00

Stacioni i autobusëve Lam Dong-Vung Tau

Kooperativa e Shërbimit të Transportit Da Lat

Koha e veprimit: 5h

Ora e mbërritjes: ora 12

Lam Dong – Rruga Kombëtare 20 – Autostrada Kombëtare 1A – Autostrada Kombëtare 13 – Stacioni i Energjisë Saigon

Kooperativa e Shërbimit të Transportit Da Lat

Koha e shfaqjes: 5:30 – 7:15 – 18:00

Orari i mbërritjes: 11:00 – 12:45 – 23:30

Lam Dong – Stacioni i autobusëve Truong Hai Binh Phuoc

Elegante

Koha e shfaqjes: 6 e mëngjesit – 12 pasdite

Orari i mbërritjes: 09:00 – 15:00

Lam Dong – Stacioni i autobusëve North Phan Thiet, Binh Thuan

Turist Sinh

Koha e shfaqjes: 9:30

Ora e mbërritjes: 11:39

Lam Dong – Mui Ne Office Binh Thuan

Vietnam – Japoni

Koha e shfaqjes: 13h

Ora e mbërritjes: 17:30

Lam Dong – Stacioni i autobusëve North Phan Thiet, Binh Thuan

Tham Khảo Thêm:  Cách thiết lập PC chơi game cho TV 4K

Rrugët e autobusëve për në provincat veriore

Për rrugët në distanca të gjata si vendet veriore dhe veçanërisht drejt kryeqytetit Hanoi. Stacioni i autobusëve Da Lat gjithashtu shfrytëzon vazhdimisht rrugët kryesore dhe kryesore me një kohë udhëtimi prej rreth 26 orë.

Rruga për në krahinat veriore

Rrugët e autobusëve për në provincat veriore

Këtu, çdo operator autobusi do të ketë itinerarin e tij për çdo bllok, nga adresa e ndalesës deri në orën e nisjes dhe mbërritjes së secilit vend. Për rrugët e gjata, vizitorët duhet të mendojnë të zgjedhin një garazh me cilësi të lartë shërbimi në mënyrë që të kemi një eksperiencë më të përsosur në distanca të gjata, duke shmangur lodhjen e panevojshme.

LEXO MË SHUMË: TOP #11 Adresa prestigjioze, e lirë e motoçikletave Da Lat me qira

Çmimi i rrugës së autobusit për në provincat veriore

Edhe çmimi është një nga gjërat për të cilat turistët janë shumë të interesuar këtu, për linjat e autobusëve në distanca të gjata diferenca mes garazheve nuk është shumë. Çmimi është mjaft stabil sepse është përditësuar nga menaxheri i stacionit të autobusëve dhe është mjaft i qëndrueshëm.

Çmimi i rrugës së autobusit për në provincat veriore

Çmimi i rrugës së autobusit për në provincat veriore

Biletat nga Da Lat – Hanoi Capital zakonisht variojnë nga 600,000 VND – 700,000 VND. Çmimi është mjaft i përballueshëm i përshtatshëm për të gjithë vizitorët.

Duke shkuar nga Da Lat - Kryeqyteti Hanoi

Duke shkuar nga Da Lat – Kryeqyteti Hanoi

Për të shmangur humbjen e parave, vizitorët duhet të konsiderojnë zgjedhjen e operatorëve me reputacion të autobusëve dhe një mënyrë të sigurt për të blerë bileta. Sepse kur merrni udhëtime jo të vërteta nga Stacioni i autobusëve në Dalat Turistët janë të lehtë për t’u hakuar dhe mbushur me mysafirë.

Lista e çmimeve të rrugëve të autobusëve për në provincat veriore

Garazh

Itinerari

Garazh Thien Hien

Koha e veprimit: 4h

Ora e mbërritjes: 12h45

Lam Dong – Dak Lak – Quang Nam – Hue – Quang Binh – Ha Tinh – Nghe An – Thanh Hoa – Stacioni i autobusëve Hanoi Nuoc Ngam

Garazh Hiep Duc

Koha e ekzekutimit: 3h

Ora e mbërritjes: 11:00

Lam Dong – Dak Lak – Quang Nam – Hue – Quang Binh – Ha Tinh – Nghe An – Thanh Hoa – Stacioni i autobusit My Dinh

Garazh Hiep Duc

Koha e shfaqjes: 17h

Ora e mbërritjes: 4 pasdite

Lam Dong – Dak Lak – Quang Nam – Hue – Quang Binh – Ha Tinh – Nghe An – Thanh Hoa – Stacioni i autobusëve Nuoc Ngam

Epilogu

Në mjetet aktuale të transportit, makinat e pasagjerëve janë ende zgjedhja optimale, sepse çmimet dhe rrugët janë gradualisht të favorshme. Në mënyrë tipike si Stacioni i autobusëve në Dalat ka shfrytëzuar forcat e qenësishme të rajonit shumë mirë. Mund të besojmë plotësisht në të ardhmen e afërt, linjat e autobusëve këtu do të zgjerohen dhe zhvillohen gjithnjë e më shumë, duke u shërbyer në mënyrën më të mirë nevojave të klientëve.

Pyetje në lidhje me stacionin e autobusëve Dalat

Ku ndodhet stacioni i autobusëve Da Lat, Diachiamthuc?

Nr. 01 To Hien Thanh, Ward 3, Da Lat City, Lam Dong Province.

Cilat linja autobusësh ka në Stacionin e Autobusëve Dalat?

Rruga e autobusit shkon në provincat veriore, qendrore dhe jugore.

Sa kushton bileta e autobusit nga Da Lat në Hanoi?

Biletat nga Da Lat – kryeqyteti i Hanoi zakonisht variojnë nga 600,000 VND – 700,000 VND.


Vlerësoni këtë postimCảm ơn bạn đã đọc bài viết Bến xe Đà Lạt và những cẩm nang cần biết khi đi du lịch . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Rate this post

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết tại Cakhia TV trang web cập nhật link xem trực tiếp bóng đá lớn nhỏ trên khắp hành tinh, nơi bạn thoả mãn niềm đam mê với trái bóng. Chất lượng đường truyền trực tiếp ổn định, dàn bình luận viên chuyên nghiệp và sôi động, tốc độ cao, truyền tải nhanh nhất trong tất cả các trang web xem bóng đá online. Chần chờ gì nữa truy cập ngay Cà khịa TV để thưởng thức bóng đá đỉnh cao thôi !

Tham Khảo Thêm:  Cách bật hoặc tắt nhận dạng khuôn mặt trong Google Photos

Related Posts

Bỏ túi top 11 quán nhậu quận 10 chill chill, menu mồi bén

Pub i rrethit 10 – Pas një dite të lodhshme pune ose një fundjave, dëshironi të rrini me miqtë, por nuk e dini se cilat pijetore janë…

Top 10 quán lẩu bò quận 10 ngon chuẩn vị, vừa túi tiền

Lẩu Bò Quận 10 – Các bạn lẩu bò thân mến! Hôm nay, Diachiamthuc.vn Mình viết bài này để tổng hợp thông tin về những quán lẩu…

Top 20 quán ăn tối quận 10 ngon, hấp dẫn nhất bạn cần lưu lại

Quán ăn tối quận 10 – Nếu vô tình bị cuốn hút với nếp sống Sài Thành và lạc hồn vào thiên đường ẩm thực món ngon Quận…

Điểm danh top 20 Nhà hàng quận 10 menu đa dạng, view thoáng

Nhà hàng quận 10 – Hình như ở quận 10 có rất nhiều nhà hàng ngon, nổi tiếng khiến các bạn khó có thể đưa ra quyết…

Top 19 quán ăn trưa Quận 10 ngon, hấp dẫn, đông khách nhất

Quán ăn trưa quận 10 – Nếu vô tình lạc vào con đường ẩm thực tại Quận 10 ở Sài gòn và đang băn khoăn không biết…

Top những nhà hàng Gia Nghĩa Đắk Nông với món ăn cực đỉnh

Nhà hàng Gia Nghĩa Đắk Nông – Nếu bạn đang đau đầu khi phải tìm địa điểm tổ chức tiệc liên hoan, sinh nhật hay tiệc cưới…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *